Bio

Lenneke Gentle

Vrouw, moeder, echtgenoot. 
Creatief, commercieel, extravert, innovatief, gangmaker, betrokken.
Ontwikkelt graag mee aan MVO; mensen in hun eigen kracht door (zelf)kennis. 

 

In alles voel ik dat de wereld mooier wordt als mensen verbinding zoeken met zichzelf en elkaar. Als mensen in beweging komen en durven delen. Ik ben een concept ontwikkelaar, een vernieuwer, een veranderaar, een verbindende schakel. Steeds vaker merk ik dat er onhandige werkmethodes worden gehanteerd en dat er (ongeschreven) regels en wetten zijn die ons niet meer dienen. Ze zijn aan vervanging toe. Ik ben op zoek naar nieuwe regels die een betere toekomst bieden.

~Ontwikkelde Taal- en Rekendans voor peuters en kleuters, inspireerde 10.000 onderwijsprofessionals en bracht met een team Taal- en Rekendans aan ruim 100.000 peuters en kleuters in Nederland.

~Verbind kleuterleerkrachten, pedagogisch medewerkers, intern begeleiders, (VVE) coaches, dans- en beweegprofessionals, locatiemanagers, beleidsmakers, directeuren en gemeentes. Bewegend leren implementeren doen we samen. De eerste stap kan gezet worden door lid te worden van onze inspiratiegroep: bewegend leren met het jonge kind. Voor ideeƫn, onderzoek, visie ontwikkeling en netwerk.

~Schreef het E-book: '52 redenen om te staten met dans & spel op de (voor)school, dat al door meer dan 1000 jonge kind professionals is gelezen.

~Ontwikkelt nu het Bewegend Leren Festival.

~Richtte Danspiratie op: met 2500 leden de grootste online community voor alle dansdocenten in Nederland. Groei als mens, collega, danser, maker, docent en danserpreneur.

~Werkt graag met dansdocenten aan de ontwikkeling van ondernemersvaardigheden.

~Ontwikkelde 2 succesvolle conferenties voor dansdocenten en werkt nu aan het Danspiratie Festival.

~Ontdekte tijdens het ondernemen het plezier in commerciƫle werkzaamheden.

~Werkt op (inter)nationaal niveau met diverse partners samen aan de promotie van danseducatie.

~Gediplomeerd dansdocent, tutor, beweger, MBA in one day en ervaren ondernemer.

~Denkt en doet graag mee in innovatieve processen die de wereld een beetje mooier maken.


Leuk om te connecten op LinkedIn!