Jouw leukste 2018 ontwerp je lekker zelf.

Voor jou! 

Kleuterleerkracht

Pedagogisch medewerker

Coach of beleidsmaker.

Wat zou jij graag willen realiseren in 2018? Wat zijn jouw wensen voor de kinderen waar jij mee werkt? En voor jezelf? Hoe ga je creatief om met de ruimte in de regels die er is en die er nog gaat komen? Meer rust en ontspanning voor jezelf? Meer bewegen? Aan de slag met spelend en ontdekkend leren? Grenzen leren aangeven en bewaken? De dag beginnen met wandelen of dansen? Creatief worden met de methodes? Een bepaalde cursus die je graag wilt volgen?

Geïnspireerd op het werk van Tiara woman's coaching, Tony Robbins, Brian Tracy, Brandon Base, Oprah Winfrey en Michael Pilarczyk maakte ik dit boekje. Goede voornemens maken zij niet; die werken namelijk niet... Deze mensen hebben veel bereikt doordat zij leerden visualiseren wat zij echt wilden en daar een plan voor te maken en het uit te voeren. Verandering begint bij jezelf. Wat ga jij komend jaar veranderen in jouw werkomgeving? 

Een plan maken is best een leuke uitdaging. Want ideeën laten zich niet meten, in een grafiekje stoppen of oproepen; ideeën hebben tijd nodig om te ontstaan. Zelf vond ik het in het begin ook best lastig om te weten wat ik wilde realiseren of veranderen. Maar het gaat me steeds makkelijker af. En jij kunt het ook.

Voor jouw mooiste voorschool, kleuteronderwijs, voorschoolbeleid en coaching is vandaag belangrijk. Vandaag is er tijd, vandaag is er ruimte om een plan te maken. Graag deel ik mijn werkboek met jou, zodat jij jezelf in 2018 kunt verrassen. We maken op een creatieve manier een plan en we werken in 5 delen toe naar Start! En elke maand kun je weer opnieuw jouw spotlights bepalen.

 

Het werkboek voor pedagogisch medewerkers
op de voorschool download je HIER

Het werkboek voor kleuterleerkrachten
download je HIER

Het werkboek voor voorschoolbeleid en coaching 
download je HIER 

Alvast een heel gelukkig, gezellig en ontspannen nieuwjaar toegewenst!

Mocht je alvast meer weten weten over de activiteiten die wij in 2018 aanbieden, dan verwijs ik je naar de agenda

Lenneke Gentle
www.studioswing.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

 

Jonge kinderen zijn in essentie beweging. 
Kinderen die zich ontwikkelen door beweging, ontwikkelen zich beter
dan kinderen die weinig of niet bewegen. 

Als professional voel je het zelf vast ook wel aan.
Jonge kinderen hebben meer ruimte en tijd nodig
om lekker te kunnen bewegen.


Wij helpen peuter- en kleuterscholen en dagopvang
met creatief bewegend leren: 

met dans, muziek, spel, materialen, en zang.   

 

  Start met de essentie: Start vandaag nog!


Ga ook voor meer plezier, meer ontspanning en meer leerrendement. 
Je bent bij ons aan het juiste adres. 

Tien jaar maatwerk in creatief bewegend leren vanuit ontwikkelingsdoelen.
Passend bij kinderen en personeel: eventueel aansluiten bij (VVE)methodes.

 

 


Kom gezellig bij ons op cursus in 2019: 
Of probeer Taaldans® en Rekendans® 4 weken uit

Een aantal tevreden klanten.

 Onderwijs- en opvang instellingen, onderwijs advies diensten, VVE methodes, gemeentes, congresorganisaties, vakbladen en dansscholen.

De Krullevaar.jpgIVASS.jpgLogo_Keunstwurk_original.pngO3.jpgROC mondriaan.jpgSCOH.jpgStichting Het Vergeten Kind.jpgalexanderschool.jpgbenjamin nistelrode.jpgbrede school gouda.pngbuutplaats.jpgchouchou.jpgdelftse peuterspeelzalen.jpgdownloadscoh peuterspeelzalen.jpgforte.jpggabrielschool.jpggaljoen.jpgggd haaglanden.jpggob mikado.jpggrote beer.jpghaagse scholen.jpghco.jpghermelijntje.jpghoogstratenschool.jpgjan van nassauschool.jpgkleine wereld almere.jpgkleine wereld dh.jpglezen en schrijven.jpglogacom.jpgloulou.jpglucas onderwijs.jpgmarijkeschool.jpgobs de kas.jpgonze wereld.jpgoosterleeschool.jpgostadeshool.jpgpino.jpgreed business.jpgschatkaart.jpgsint maerte breda.pngspl.jpgspoorzoeker.jpgspringbok.jpgtriade.jpgvoor welzijn.jpgvoorsprong.jpgwelzijn velsen.jpgxtra.jpgzebra.jpg